WebShopperiga liitunud e-poodide sooduspakkumised

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu
Aed ja kodu
Kategooriad

Aed ja kodu

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Telerikapp, must, 104x33x41 cm, täismä..
Muutke oma olemasolev sisekujundus meie puidust telerikapiga elegantseks ja mugavaks! Tugevast männipuidust HiFi kapp on vastupidav ja tugev. Telerialuses on ruumi DVD mängija, mängukonsooli, voogedastusseadme, meediakandjate jms korrastatult hoidmis..
Muutke oma olemasolev sisekujundus meie puidust telerikapiga eleg..
66.79€ 55.03€
KM-ta: 45.86€
Telerikapp, kõrgläikega valge, 80 x 36..
Vastupidavast telerikapist saab trendika, kuid samas praktilise kujundusega teie ruumi keskpunkt. Tugev materjal: tehispuit on erakordse kvaliteediga ja sileda pinnaga ning lisaks on see tugev, stabiilne ja niiskuskindel. Tehispuidust valmistatud tel..
Vastupidavast telerikapist saab trendika, kuid samas praktilise k..
80.56€
KM-ta: 67.13€
9-osaline aiamööbli komplekt istmepatj..
Aiadiivanikomplekt sobib täiuslikult puhkamiseks, ilma nautimiseks, tukastamiseks või pere ja sõpradega aja veetmiseks. Aiadiivanikomplekt on valmistatud täismännipuidust, muutes selle tugevaks ja stabiilseks. Padjad annavad lisamugavust. Saate seda ..
Aiadiivanikomplekt sobib täiuslikult puhkamiseks, ilma nautimisek..
1 084.82€
KM-ta: 904.02€
5-osaline aiamööbli komplekt helehalli..
Nautige aias tassi kohvi meie elegantse puidust aia puhkenurga komplektiga! Akaatsiapuit: aiamööbli komplekt on valmistatud akaatsiapuidust. Akaatsiapuit on kaunis looduslik materjal. Akaatsiapuit on troopiline lehtpuu, mis on tihke, tugev ja vastupi..
Nautige aias tassi kohvi meie elegantse puidust aia puhkenurga ko..
400.23€ 333.39€
KM-ta: 277.83€
4-osaline diivanikomplekt patjadega, tum..
Diivanikomplekt on suurepärane koht kus vestelda, lugeda, telerit vaadata või lihtsalt lõõgastuda. See on mõeldud teie kodu keskpunktiks. Pehme samet: samet on pehme ja mugav kangas, mis on puudutamisel pehme.Tugev ja stabiilne raam: vineerist ja met..
Diivanikomplekt on suurepärane koht kus vestelda, lugeda, telerit..
835.97€
KM-ta: 696.64€
3-osaline puhvetkapp, betoonhall, tehisp..
Minimalistliku võluga puhvetkapid vastavad erinevatele nõudmistele ja on suurepärane täiendus teie kodule. Kergesti puhastatav materjal: tehispuidust valmistatud puhvetkappe on lihtne puhastada. Tehispuit on erakordse kvaliteediga ja sileda pinnaga n..
Minimalistliku võluga puhvetkapid vastavad erinevatele nõudmistel..
305.80€
KM-ta: 254.84€
3-osaline aiamööblikomplekt patjadega,..
Polürotangist diivanikomplekt koosneb 2 nurgadiivanist, 1 lamamistoolist ja 5 istmepadjast ning see moodustab teie aeda või rõdule stiilse puhkenurga. Tänu veekindlale PE-rotangile on aiadiivan lihtsasti puhastatav, kulumiskindel ja sobilik igapäevas..
Polürotangist diivanikomplekt koosneb 2 nurgadiivanist, 1 lamamis..
412.03€ 343.23€
KM-ta: 286.02€
10-osaline aiadiivanikomplekt kreemjate ..
Aiadiivanikomplekt sobib täiuslikult puhkamiseks, ilma nautimiseks, tukastamiseks või pere ja sõpradega aja veetmiseks. Välimööblikomplekt on valmistatud tugevast männipuidust, muutes selle tugevaks ja stabiilseks. Padjad lisavad mugavust. Saate seda..
Aiadiivanikomplekt sobib täiuslikult puhkamiseks, ilma nautimisek..
1 019.90€
KM-ta: 849.92€
Voodiraam, must ja valge, metallist, 160..
Looge metallist voodiraamiga magamistoas elegantne ja klassikaline ilme! Voodiraam on toeka metallkonstruktsiooniga. Tugevad liistud pakuvad vajalikku tuge ja on väga mugavad. Tänu kõigile neile funktsioonidele on teil kindlasti hea uni! Voodi sobib ..
Looge metallist voodiraamiga magamistoas elegantne ja klassikalin..
159.25€ 132.74€
KM-ta: 110.61€
Seinariiulid, 4 tk, tammevärvi, 80 x 23..
Komplekti kuuluvad neli stiilset seinariiulit, millest saab teie kodu keskpunkt. Nähtamatu kinnitussüsteemiga seinariiuleid on lihtne paigaldada ning need sobivad hästi auhindade, raamatute, kollektsioonide, kaunistuste jms hoidmiseks. Riiul on valmi..
Komplekti kuuluvad neli stiilset seinariiulit, millest saab teie ..
71.70€ 59.95€
KM-ta: 49.96€
Matistav aknakile, piimjas 0,9 x 5 m
Pritsmekindel aknakile muudab teie magamistoa, vannitoa või kontori privaatseks, sest selle härmatisemustriga pind on läbipaistmatu. Privaatsuskaitse: vastupidav aknakate tagab privaatsuse ja seda saab kasutada ka klaasuste või klaaspindadega mööbli..
Pritsmekindel aknakile muudab teie magamistoa, vannitoa või konto..
39.25€
KM-ta: 32.70€
Lastevoodi raam, valge, 70 x 140 cm, mä..
Looge fantastilise puidust laste voodiraamiga oma lastele lõbus ruum! Männipuit: lastevoodi raam on valmistatud toekast männipuidust. Toekas männipuit on kaunis looduslik materjal. Männipuidul on sirged kiud ja oksakohad annavad materjalile maaläheda..
Looge fantastilise puidust laste voodiraamiga oma lastele lõbus r..
149.41€ 124.87€
KM-ta: 104.06€
Kontinentaalvoodi madratsiga, tumehall, ..
Nautige kontinentaalvoodiga kosutavat ööund! See pakub teile maksimaalset lõõgastust ja meeldivat und. Vastupidav materjal: hingav ja vastupidav kangas on lihtsa ja puhta välimusega.Praktiline peats: voodipeatsi kõrgust saab vastavalt teie eelistuste..
Nautige kontinentaalvoodiga kosutavat ööund! See pakub teile maks..
645.15€
KM-ta: 537.62€
Kingakapp, hall Sonoma tamm, 100 x 35 x ..
Hoidke oma jalanõud tolmuvabalt ja korrastatult ning looge puhas keskkond selle elegantse kingakapiga! Tugev materjal: tehispuit on erakordse kvaliteediga ja sileda pinnaga ning lisaks on see tugev, stabiilne ja niiskuskindel.Rohkelt ruumi: esikukapi..
Hoidke oma jalanõud tolmuvabalt ja korrastatult ning looge puhas ..
57.93€ 48.15€
KM-ta: 40.12€
9-osaline aiamööblikomplekt, meekarva,..
Aiadiivanikomplekt sobib täiuslikult puhkamiseks, ilma nautimiseks, tukastamiseks või pere ja sõpradega aja veetmiseks. Aiamööbli komplekt on valmistatud tugevast männipuidust, muutes selle tugevaks ja stabiilseks. Saate seda kombineerida teiste modu..
Aiadiivanikomplekt sobib täiuslikult puhkamiseks, ilma nautimisek..
677.61€
KM-ta: 564.67€
7-osaline aiamööblikomplekt patjadega,..
Lõõgastuge ja nautige puhkehetki selle trendika aiamööbli komplektiga! See vastab erinevatele vajadustele Tugev raam: terrassimööbli komplektil on tugev pulbervärvitud terasraam ja plastist kroomitud jalad, mis on väga vastupidavad.Kvaliteetne materj..
Lõõgastuge ja nautige puhkehetki selle trendika aiamööbli komplek..
874.33€ 728.80€
KM-ta: 607.34€
ALE24 @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper