WebShopperiga liitunud e-poodide sooduspakkumised

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu
Aed ja kodu
Kategooriad

Aed ja kodu

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Voodiraam, hall Sonoma tamm, 200x200 cm,..
Nautige kosutavat und sellel voodiraamil! See on suurepärane lisa igale magamistoale. Vastupidav materjal: tehispuit on erakordse kvaliteediga ja sileda pinnaga ning lisaks on see tugev, stabiilne ja niiskuskindel. Metallist jalad: voodit toetavad t..
Nautige kosutavat und sellel voodiraamil! See on suurepärane lisa..
175.03€ 146.51€
KM-ta: 122.09€
Voodiraam peatsiga, 90 x 190 cm, männip..
Nautige head und puidust voodiraamiga! See on teie interjöörile praktiline ja dekoratiivne lisa. Männipuit: männipuit on ilus looduslik materjal. Männipuidul on sirged kiud ja oksakohad annavad materjalile maalähedase ilme.Vineerist liistud: vineeris..
Nautige head und puidust voodiraamiga! See on teie interjöörile p..
158.31€
KM-ta: 131.93€
Seinale kinnitatavad telerikapid, 2 tk, ..
Piisavate panipaikadega seinale kinnitatav telerialuste komplekt on teie kodule kindlasti praktiline ja pilkupüüdev lisa. Telerialused saab vastavalt teie eelistustele riputada seinale vertikaalselt või horisontaalselt. HiFi-kapid on kolme riiuliga, ..
Piisavate panipaikadega seinale kinnitatav telerialuste komplekt ..
102.25€
KM-ta: 85.20€
Seina telerikapid, 4 tk, valge ja Sonoma..
Piisavate panipaikadega seinale kinnitatav telerialuste komplekt on teie kodule kindlasti praktiline ja pilkupüüdev lisa. Telerialused saab vastavalt teie eelistustele riputada seinale vertikaalselt või horisontaalselt. HiFi-kapid on kahe sektsioonig..
Piisavate panipaikadega seinale kinnitatav telerialuste komplekt ..
177€ 147.49€
KM-ta: 122.91€
Kummut, 35 x 30 x 90, Paulownia puit
Meie kummut on teie interjöörile nii praktiline kui ka dekoratiivne lisa. Seda saab kasutada ka telefonialuse, öökapina jne. Paulownia puidust ja MDFist valmistatud sahtlitega kapp on väga tugev ja vastupidav. Kummutil on suur 4 sahtliga panipaik. Li..
Meie kummut on teie interjöörile nii praktiline kui ka dekoratiiv..
132.74€
KM-ta: 110.61€
Kirjutuslaud, suitsutatud tamm, 100x45x7..
Lisage selle praktilise kirjutuslauaga õppe- või tööruumi elegantset hõngu! Vastupidav materjal: tehispuit on erakordse kvaliteediga ja sileda pinnaga ning lisaks on see tugev, stabiilne ja niiskuskindel.Tugev lauaplaat: kontorilaual on tugev lauapla..
Lisage selle praktilise kirjutuslauaga õppe- või tööruumi elegant..
51.10€ 42.25€
KM-ta: 35.20€
Aiamööblikatted,2 tk, 16 aasaga, 278 x..
Vee- ja UV-kindlad aiamööbli katted on ideaalne valik aias või terrassil rotangist mööblikomplektide kinni katmiseks. Vastupidav materjal: polüetüleen (PE) on kõige laialdasemalt kasutatav plastmaterjal. See on väga praktiline, kuna on UV-kindel, ker..
Vee- ja UV-kindlad aiamööbli katted on ideaalne valik aias või te..
83.56€ 69.79€
KM-ta: 58.16€
7-osaline aiadiivani komplekt patjadega,..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale või terrassile, pakkudes mugavat ja kutsuvat kohta, kus pereliikmete või sõpradega vestelda või lihtsalt lõõgastuda. Vastupidav materjal: PE-rotang, tuntud ka kui polürotang, on tugev, v..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale v..
416.02€
KM-ta: 346.68€
6-osaline aiamööbli komplekt patjadega..
Puidust aiamööbli komplekt sobib täiuslikult puhkamiseks, ilma nautimiseks, tukastamiseks või pere ja sõpradega aja veetmiseks. Välimööblikomplekt on valmistatud tugevast männipuidust, muutes selle tugevaks ja stabiilseks. Padjad lisavad mugavust. Sa..
Puidust aiamööbli komplekt sobib täiuslikult puhkamiseks, ilma na..
483.89€
KM-ta: 403.24€
4-osaline aiamööblikomplekt patjadega,..
Looge kolmekohalise aiadiivaniga oma aeda unistuste puhkenurk! Nautige aiamööblikomplektil pere ja sõpradega lõõgastavat päikselist pärastlõunat või suveõhtut. Komplekti kuulub 4 osa, seega saate paigutust ja kombinatsioone vastavalt eelistustele muu..
Looge kolmekohalise aiadiivaniga oma aeda unistuste puhkenurk! Na..
335.36€
KM-ta: 279.47€
3-osaline aiadiivani komplekt patjadega,..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale või terrassile, pakkudes mugavat ja kutsuvat kohta, kus pereliikmete või sõpradega vestelda või lihtsalt lõõgastuda. Tugev ja stabiilne raam: pulbervärvitud terasraam on tugev, stabiilne..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale v..
399.30€ 332.41€
KM-ta: 277.01€
Vaip, ristkülikukujuline, hall, 70 x 50..
Tooge oma elutuppa looduslikku välimust! Kaasaegne bambusvaip sobib iga toa sisekujundusega. Vastupidav ja kauakestev: bambus on looduslik materjal, millel on hea hingavus ja vähene lõhn. Need omadused muudavad bambusest vaibad vastupidavaks, veekind..
Tooge oma elutuppa looduslikku välimust! Kaasaegne bambusvaip sob..
57.98€
KM-ta: 48.32€
Päikesepuri HDPE kolmnurkne 3,6 x 3,6 x..
Tekitage endale meie kvaliteetse HDPE materjalist päkesevarjuga kõikjal päikesevari. See on ideaalne päikesevari, mida saab kasutada erinevates välisruumides, näiteks aias, terrassil, laste mänguväljakul või rõdul. 100% HDPE materjalist (suure tihedu..
Tekitage endale meie kvaliteetse HDPE materjalist päkesevarjuga k..
39.30€ 32.41€
KM-ta: 27.01€
Kokkupandavad aiatoolid 2 tk, akaatsiapu..
Lõõgastuge ja nautige õues olekut nendel reguleeritava seljatoega kokkupandavatel aiatoolidel! Tugev ja stabiilne raam: akaatsiapuit on tuntud oma tugevuse ja vastupidavuse poolest. Mitmekesised värvid ja ainulaadsed kiulised mustrid annavad sellele ..
Lõõgastuge ja nautige õues olekut nendel reguleeritava seljatoega..
145.52€
KM-ta: 121.27€
Kaarekujulised gabioonkorvid 6 tk, 200x3..
Gabioonikorvid sobivad nii dekoratiivseks aiakujunduselemendiks kui ka heliisolatsiooniga aiaseinaks. Vastupidav materjal: korrosioonikindel tsingitud raud tagab stabiilsuse ja vastupidavuse. 3,5 mm läbimõõduga tugeva gabioontraadiga seinad kaunista..
Gabioonikorvid sobivad nii dekoratiivseks aiakujunduselemendiks k..
479.95€ 399.30€
KM-ta: 332.75€
Kaarekujulised gabioonkorvid 11 tk, 200x..
Mugavad gabioonikorvid sobivad nii dekoratiivseks aiakujunduselemendiks kui ka heliisolatsiooniga aiaseinaks. Vastupidav materjal: korrosioonikindel tsingitud raud tagab stabiilsuse ja vastupidavuse. 3,5 mm läbimõõduga tugeva gabioontraadiga sein ka..
Mugavad gabioonikorvid sobivad nii dekoratiivseks aiakujunduselem..
895.03€ 746.51€
KM-ta: 622.09€
ALE24 @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper