WebShopperiga liitunud e-poodide sooduspakkumised

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu
Aed ja kodu
Kategooriad

Aed ja kodu

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
õuevaip, oranž ja valge, 190 x 290 cm,..
Trendikas aiavaip on suurepärane täiendus teie õuele! Paigutage see terrassile või verandale, et seda kodusemaks muuta. PP-materjalist valmistatud vaip on pehme ja seda saab kasutada isegi basseiniala hubasemaks muutmiseks! Lisaks on sellel kaunis mu..
Trendikas aiavaip on suurepärane täiendus teie õuele! Paigutage s..
57.98€ 48.15€
KM-ta: 40.12€
Riiulitega kirjutuslaud, suitsutamm, 102..
Lihtne riiulitega kirjutuslaud on mõeldud nii praktiliseks kui ka dekoratiivseks valikuks teie eluruumi! Vastupidav materjal: tehispuit on erakordse kvaliteediga ja sileda pinnaga ning lisaks on see tugev, stabiilne ja niiskuskindel.Küllaldaselt hoiu..
Lihtne riiulitega kirjutuslaud on mõeldud nii praktiliseks kui ka..
80.61€ 66.84€
KM-ta: 55.70€
Söögipink 120 cm, töötlemata mangopu..
Lisage meie stiilse toekast töötlemata mangopuidust pingiga oma eluruumile tööstuslikku stiili. Töötlemata mangopuidust valmistatud pingi pealset on lihtne niiske lapiga puhastada. Mangopuit on tihke ja robustne lehtpuit, mille pinnal on kaunid pruun..
Lisage meie stiilse toekast töötlemata mangopuidust pingiga oma e..
185.85€
KM-ta: 154.88€
Professionaalne peotelk külgseintega, 2..
Peotelk on suurepärane koht, kus saate pere ja sõpradega aiapidudel ja kokkutulekutel lõbutseda. Aiatelk on valmistatud UV-kindlast ja vettpidavast polüetüleenist ning sobib tänu sellele väga hästi õues kasutamiseks. Raam on valmistatud roostekindlas..
Peotelk on suurepärane koht, kus saate pere ja sõpradega aiapidud..
87.49€ 72.74€
KM-ta: 60.61€
Ovaalne lauaplaat, 100x40x2,5 cm, mangop..
Andke puidust lauaplaadiga oma lauale uus ilme. See on suurepärane lahendus laua värskendamiseks nii kodus kui ka töökeskkonnas. Tugev ja stabiilne materjal: mangopuit on tugev, troopiline lehtpuu, millest saab tugeva mööbli. Kaunid puidukiud muudava..
Andke puidust lauaplaadiga oma lauale uus ilme. See on suurepäran..
53.07€ 44.21€
KM-ta: 36.84€
Metallist voodiraam peatsiga, valge, 180..
Kui otsite magamistuppa tugevat voodiraami, siis on see elegantse ja ajatu disainiga klassikaline voodiraam teile ideaalne valik! Tugev metallkonstruktsioon: voodiraam on valmistatud pulbervärvitud terasest. Teras on erakordselt kõva ja tugev materj..
Kui otsite magamistuppa tugevat voodiraami, siis on see elegantse..
115.03€ 96.34€
KM-ta: 80.29€
LED-voodipeats, tumehall, 163x16x118/128..
Stiilse disainiga klassikaline LED-peats annab teie voodiraamile imelise moodsa ilme ja sobib suurepäraselt igasse magamistuppa. Vastupidav materjal: hingav ja vastupidav kangas on lihtsa ja puhta välimusega.Värvilised LED-tuled: tooge värviliste LED..
Stiilse disainiga klassikaline LED-peats annab teie voodiraamile ..
168.15€
KM-ta: 140.12€
Laelambid, 2 tk, must, ümmargune, E27
Modernne laelampide komplekt sobib nii koduseks kui ka äriliseks kasutamiseks. Lihtsa ja elegantse disainiga lambid sobivad teile ideaalselt, et suurendada ruumi esteetilist atraktiivsust ja rikastada kodu ilu. Metallist valmistatud modernsed lambid ..
Modernne laelampide komplekt sobib nii koduseks kui ka äriliseks ..
97.33€
KM-ta: 81.11€
Kontinentaalvoodi madratsiga, must, 200x..
Nautige kontinentaalvoodiga kosutavat ööund! See pakub teile maksimaalset lõõgastust ja meeldivat und. Vastupidav kunstnahk: kvaliteetne kunstnahk on äärmiselt vastupidav materjal. See on plekikindel, mistõttu on seda lihtne niiske lapiga puhastada. ..
Nautige kontinentaalvoodiga kosutavat ööund! See pakub teile maks..
641.26€
KM-ta: 534.39€
Kontinentaalvoodi madrats ja LED, must, ..
Kasutage vedrumadratsi ja LEDiga voodit, et nautida kosutavat und! Sellest saab teie kodu keskpunkt. Vastupidav materjal: hingav ja vastupidav kangas on lihtsa ja puhta välimusega.Praktiline peats: voodipeatsi kõrgust saab vastavalt teie eelistustele..
Kasutage vedrumadratsi ja LEDiga voodit, et nautida kosutavat und..
425.85€ 355.03€
KM-ta: 295.86€
Kaarekujulised gabioonkorvid 7 tk, 400x3..
Mugavad gabioonikorvid sobivad nii dekoratiivseks aiakujunduselemendiks kui ka heliisolatsiooniga aiaseinaks. Vastupidav materjal: korrosioonikindel tsingitud raud tagab stabiilsuse ja vastupidavuse. 3,5 mm läbimõõduga tugeva gabioontraadiga sein ka..
Mugavad gabioonikorvid sobivad nii dekoratiivseks aiakujunduselem..
1 817.66€ 1 514.70€
KM-ta: 1 262.25€
Bistroolaud, helepruun, 40 cm, MDF
Lisage elegantse bistroolaua abil oma interjööri romantilist stiili. Lauaplaat on valmistatud puidukiulise mustriga MDF plaadist, mida toetavad terasest alus ja jalg. Seda on lihtne niiske lapiga puhastada. Sobib kasutamiseks kodus, restoranis, kohvi..
Lisage elegantse bistroolaua abil oma interjööri romantilist stii..
99.30€
KM-ta: 82.75€
Aia taimelava, pulbervärvitud teras, 15..
Aia taimelava on täiuslik valik isetegijatele, millega oma aeda, rõdu või verandat kaunistada. Tugev raam: pulbervärvitud terasest taimepott on varustatud sisemiste tugikonksudega ning on äärmiselt tugev ja vastupidav.Kvaliteetne materjal: lillepott ..
Aia taimelava on täiuslik valik isetegijatele, millega oma aeda, ..
98.31€
KM-ta: 81.93€
7-osaline aiamööblikomplekt patjadega,..
Aiamööblikomplekt kombineerib stiili ja funktsionaalsuse ning püüab teie aias, rõdul või terrassil pilke. Tugevast terasraamist aiatoolid, mis on ümbritsetud ilmastikukindla PE-rotangiga, on rooste- ja hallitusekindlad, pakkudes aastateks kvaliteetse..
Aiamööblikomplekt kombineerib stiili ja funktsionaalsuse ning püü..
544.87€ 453.39€
KM-ta: 377.83€
6-osaline aiamööblikomplekt patjadega,..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale või terrassile, pakkudes mugavat ja kutsuvat kohta, kus pereliikmete või sõpradega vestelda või lihtsalt lõõgastuda. Vastupidav materjal: PE-rotang, tuntud ka kui polürotang, on tugev, v..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale v..
436.67€
KM-ta: 363.89€
WISHSTAR STIILNE VAIP LASTETUPPA 150cm (..
Täpsem info (inglise keeles): Name: Cute Cartoon Animal Pattern Rug Circle Children Bedroom Applicable place: Living room Advantage: Non-slip Pattern: Cartoon Animal Style: Modern Other Name: are rug floor rug Hallway Carpet Shape: ROUND Us..
Täpsem info (inglise keeles): Name: Cute Cartoon Animal Patter..
115€ 81.59€
KM-ta: 67.99€
ALE24 @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper