WebShopperiga liitunud e-poodide sooduspakkumised

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu

Aed ja kodu
Aed ja kodu
Kategooriad

Aed ja kodu

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Vaip
Lisage selle pehme vaibaga oma kodu sisekujundusele mugavust ja stiili. Vastupidav ja ohutu: vaip on valmistatud 100% polüestrist ja testitud kahjulike ainete suhtes vastavalt OEKO-TEX standardi STANDARD 100 järgi.Eriti pehme ja kohev: põrandavaibal ..
Lisage selle pehme vaibaga oma kodu sisekujundusele mugavust ja s..
62.90€ 53.07€
KM-ta: 44.22€
Teleri seinakapp LED-tuledega, pruun tam..
Teleri seinakapp on täiuslik lahendus kodus hoiuruumi maksimeerimiseks ja põranda vabana hoidmiseks.Stabiilne ja vastupidav materjal: tehispuit on vastupidav ja stabiilne materjal, millel on sile pind, mis on vastupidav niiskusele, kõverdumisele ja p..
Teleri seinakapp on täiuslik lahendus kodus hoiuruumi maksimeerim..
93.39€ 77.66€
KM-ta: 64.71€
Narivoodi, valge, metall, 90 x 200 cm
Metallist narivoodi on elegantne ja praktiline ning see on igale väikesele ruumile täiuslik lisa. Voodi on täiuslik valik lastetuppa, kuna see muudab magamamineku lõbusamaks! Meie narivoodi on valmistatud tugevast pulbervärvitud metallist, mis tagab ..
Metallist narivoodi on elegantne ja praktiline ning see on igale ..
251.75€ 210.44€
KM-ta: 175.37€
Lauaplaat, 160x60x4 cm, töötlemata tam..
Andke puidust lauaplaadiga oma lauale uus ilme. See on suurepärane lahendus laua värskendamiseks nii kodus kui ka töökeskkonnas. Toekas tammeipuid: lauaplaat on valmistatud tugevast tammepuidust, mis on ilus looduslik materjal. Tammepuit on keskmise ..
Andke puidust lauaplaadiga oma lauale uus ilme. See on suurepäran..
111.10€
KM-ta: 92.58€
Kontinentaalvoodi madratsiga, valge, 100..
Nautige kontinentaalvoodiga kosutavat ööund! See pakub teile maksimaalset lõõgastust ja meeldivat und. Vastupidav kunstnahk: kvaliteetne kunstnahk on äärmiselt vastupidav materjal. See on plekikindel, mistõttu on seda lihtne niiske lapiga puhastada. ..
Nautige kontinentaalvoodiga kosutavat ööund! See pakub teile maks..
438.64€ 365.85€
KM-ta: 304.88€
Kontinentaalvoodi madrats ja LED, tumeha..
Kasutage vedrumadratsi ja LEDiga voodit, et nautida kosutavat und! Sellest saab teie kodu keskpunkt. Pehme kangas: samet on pehme luksuslik kangas, mis on tuntud oma tihkete ühtlaste kiudude poolest, mis annavad sellele sileda pinna. Sametil on pehme..
Kasutage vedrumadratsi ja LEDiga voodit, et nautida kosutavat und..
570.44€ 475.03€
KM-ta: 395.86€
Kivipiire hall 150 x 60 cm
Kivipiire sobib eriti hästi väikese veejoa loomiseks või koleda mullaserva peitmiseks. Mittekootud PP-fliisist ja joogiveeks ohutust liimist aia kivipiire on vastupidav ja näeb naturaalne välja. Selle saab kääridega sobivasse suurusesse lõigata, et s..
Kivipiire sobib eriti hästi väikese veejoa loomiseks või koleda m..
49.13€
KM-ta: 40.94€
Kaarekujulised gabioonkorvid 30 tk, 300x..
Mugavad gabioonikorvid sobivad nii dekoratiivseks aiakujunduselemendiks kui ka heliisolatsiooniga aiaseinaks. Vastupidav materjal: korrosioonikindel tsingitud raud tagab stabiilsuse ja vastupidavuse. 3,5 mm läbimõõduga tugeva gabioontraadiga sein ka..
Mugavad gabioonikorvid sobivad nii dekoratiivseks aiakujunduselem..
4 269.79€
KM-ta: 3 558.16€
Aiatool ja tumba patjadega, polürotang,..
Polürotangist aiakomplekt on elegantse disainiga ning koosneb söögitoolist, tumbast ja kahest eemaldatavast istmepadjast ning sellest saab teie aia või terrassi keskpunkt! Tänu vettpidavale PE rotangile on aiamööblikomplekti lihtne puhastada, see on ..
Polürotangist aiakomplekt on elegantse disainiga ning koosneb söö..
119.95€ 99.30€
KM-ta: 82.75€
7-osaline aiamööblikomplekt patjadega,..
Nautige tassi kohvi või vestelge pereliikmete ja sõpradega aias, hoovis või rõdul selle mugava aia söögimööbli komplektiga! Vastupidav materjal: PE-rotang, tuntud ka kui polürotang, on tugev, vähest hooldust nõudev sünteetiline materjal, mis näeb väl..
Nautige tassi kohvi või vestelge pereliikmete ja sõpradega aias, ..
948.15€
KM-ta: 790.12€
3-osaline diivanikomplekt patjadega, tum..
Diivanikomplekt on suurepärane koht kus vestelda, lugeda, telerit vaadata või lihtsalt lõõgastuda. See on mõeldud teie kodu keskpunktiks. Pehme samet: samet on pehme ja mugav kangas, mis on puudutamisel pehme.Tugev ja stabiilne raam: vineerist ja met..
Diivanikomplekt on suurepärane koht kus vestelda, lugeda, telerit..
590.11€
KM-ta: 491.76€
17-osaline aia söögimööbli komplekt ..
Aia söögimööbli komplekt on suurepärane valik, kui soovite värskes õhus einestada või lihtsalt aias, hoovis või terrassil lõõgastuda. Vastupidav materjal: PE-rotang, tuntud ka kui polürotang, on tugev, vähest hooldust nõudev sünteetiline materjal, m..
Aia söögimööbli komplekt on suurepärane valik, kui soovite värske..
1 540.28€ 1 283.56€
KM-ta: 1 069.63€
11-osaline aiadiivani komplekt patjadega..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale või terrassile, pakkudes mugavat ja kutsuvat kohta, kus pereliikmete või sõpradega vestelda või lihtsalt lõõgastuda. Vastupidav materjal: PE-rotang, tuntud ka kui polürotang, on tugev, v..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale v..
780.93€
KM-ta: 650.78€
10-osaline aiamööblikomplekt, must, mÃ..
Klassikaline toekast männipuidust aiamööblikomplekt sobib täiuslikult lõõgastumiseks, ilma nautimiseks, tukastamiseks või pere ja sõpradega aja veetmiseks. Diivanikomplekt on valmistatud männipuidust, mis muudab selle vastupidavaks ja stabiilseks. Ai..
Klassikaline toekast männipuidust aiamööblikomplekt sobib täiusli..
742.57€ 619.62€
KM-ta: 516.35€
WISHSTAR STIILNE VAIP LASTETUPPA 150cm (..
Täpsem info (inglise keeles): Name: Cute Cartoon Animal Pattern Rug Circle Children Bedroom Applicable place: Living room Advantage: Non-slip Pattern: Cartoon Animal Style: Modern Other Name: are rug floor rug Hallway Carpet Shape: ROUND Us..
Täpsem info (inglise keeles): Name: Cute Cartoon Animal Patter..
115€ 81.59€
KM-ta: 67.99€
WISHSTAR Stiilne vaip lastetuppa 100x160..
Täpsem info (inglise keeles): Brand Name: iWODJIA Origin: CN(Origin) Style: Nordic Modern Simple Fashion Cute Carpet Technics: Machine Made Shape: Rectangle Use: Toilet Design: Other is_customized: YES Wash Style: Mechanical Wash Model Nu..
Täpsem info (inglise keeles): Brand Name: iWODJIA Origin: CN(..
85€
KM-ta: 70.83€
ALE24 @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper