WebShopperiga liitunud e-poodide sooduspakkumised

Lastekaubad

Lastekaubad

Lastekaubad

Lastekaubad

Lastekaubad
Lastekaubad
Kategooriad

Lastekaubad

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
õue mänguväljak, ebatsuuga puit
Kas soovite oma lastele anda vabaduse mängida kodus? See puidust õue mänguväljak muudab teie hoovi seikluslikuks mänguväljakuks! Ebatsuuga puit: aia mängutorni raam on valmistatud toekast ebatsuuga puidust. Ebatsuuga puit on äärmiselt vastupidav ja s..
Kas soovite oma lastele anda vabaduse mängida kodus? See puidust ..
378.64€ 315.69€
KM-ta: 263.07€
Mängutorn, 53 x 46,5 x 169 cm, immutatu..
Puidust mängutorn pakub palju mänguvõimalusi, kui see on kombineeritud liumäe, redeli, ronimisseina või kiigekomplektiga ning see avaldab teie lastele muljet oma suurepäraste detailidega. Immutatud puit: mänguväljak on valmistatud survetöötlusega imm..
Puidust mängutorn pakub palju mänguvõimalusi, kui see on kombinee..
123.89€ 103.23€
KM-ta: 86.02€
Mängumaja ronimisseinaga, ebatsuuga pui..
Kas soovite oma lastele anda vabaduse mängida kodus? See puidust mängumaja muudab teie hoovi seikluslikuks mänguväljakuks! Vastupidav materjal: ronimisseinaga mängumaja on valmistatud ebatsuuga puidust. Ebatsuuga puit on äärmiselt vastupidav ja sobib..
Kas soovite oma lastele anda vabaduse mängida kodus? See puidust ..
186.84€ 156.34€
KM-ta: 130.29€
Laste mängutelk, sinine, 120 x 120 x 90..
See ülilahe mängutelk pakub lastele palju rõõmu. Lastele meeldib see mängutelk kindlasti! Kvaliteetne materjal: polüester on sünteetiline materjal, mis on tuntud oma suure UV-kindluse ja pinguldatavuse poolest. Polüester on vettpidav, mistõttu on see..
See ülilahe mängutelk pakub lastele palju rõõmu. Lastele meeldib ..
35.36€ 30.44€
KM-ta: 25.37€
Laste mängutelk elevant, hall, 174 x 86..
See ülilahe tunneliga mängutelk pakub lastele palju rõõmu. Lastele meeldib see mängutelk kindlasti! Kvaliteetne materjal: polüester on sünteetiline materjal, mis on tuntud oma suure UV-kindluse ja pinguldatavuse poolest. Polüester on vettpidav, mistõ..
See ülilahe tunneliga mängutelk pakub lastele palju rõõmu. Lastel..
42.25€ 34.38€
KM-ta: 28.65€
õue mänguväljak, männipuit
Kas soovite oma lastele anda vabaduse mängida kodus? See puidust õue mänguväljak muudab teie hoovi seikluslikuks mänguväljakuks! Vastupidav materjal: mänguväljak on valmistatud toekast männipuidust. Toekas männipuit on kaunis looduslik materjal. Männ..
Kas soovite oma lastele anda vabaduse mängida kodus? See puidust ..
247.82€ 206.51€
KM-ta: 172.09€
Laste mängutunnel, 250 palli, mitmevär..
Pallidega mängutunnel pakub lastele palju rõõmu. Lastele meeldib mängutunnel kindlasti! Kvaliteetne materjal: polüester on sünteetiline materjal, mis on tuntud oma suure UV-kindluse ja pinguldatavuse poolest. Polüester on vettpidav, mistõttu on see i..
Pallidega mängutunnel pakub lastele palju rõõmu. Lastele meeldib ..
95.36€ 79.62€
KM-ta: 66.35€
Laste mängutelk, 250 palliga, mitmevär..
Pallidega mängutelk pakub lastele palju rõõmu. Lastele meeldib meie mängutelk kindlasti! Vastupidav polüester: polüester on sünteetiline materjal, mis on tuntud oma suure UV-kindluse ja pinguldatavuse poolest. Polüester on vettpidav, mistõttu on see ..
Pallidega mängutelk pakub lastele palju rõõmu. Lastele meeldib me..
114.05€ 94.38€
KM-ta: 78.65€
Zorb pallid koos rajaga
Mängu eesmärk on läbida rada mullipallis finišisse. See võistlus on lõbus mäng igas vanuses! Korraga saab võistelda maksimaalselt kaks inimest. Kes võidab raja ja pääseb esimesena teisele poole ongi võitja. Lihtne paigaldada ja transportida. Sobib ka..
Mängu eesmärk on läbida rada mullipallis finišisse. See võistlus ..
196.72€
KM-ta: 163.93€
Täispuhutav korvpallimäng
IPS Basketball on parim toode väikestele korvpallisõpradele! Viska palli korvidesse, mida varustavad interaktiivsed andurid ja punktid. Kes kõige rohkem sisse viskab, on loomulikult ka võitja. IPS Basketball sobib ideaalselt siseruumides kasutamiseks..
IPS Basketball on parim toode väikestele korvpallisõpradele! Visk..
196.72€
KM-ta: 163.93€
Sulgpalli komplekt neljale
Kergesti paigaldatav sulgpalli mängu komplekt võimaldab sul kiiresti sulgpalli mängu nautima hakata. Komplektis on olemas kõik vajalik, et kohe peale ülessedmist alustada oma lemmikmänguga.  Transport + paigaldus: 2€/km arvestatuna Pä..
Kergesti paigaldatav sulgpalli mängu komplekt võimaldab sul kiire..
11.81€
KM-ta: 9.84€
Suhkruvatimasin
See väike, aga tubli suhkruvatimasin on täiesti piisav sinu lapse sünnipäevapeole. Piisab vaid ühest lusikatäiest suhkrust ja sellest saab juba ühe korraliku portsu suhkruvatti, millega maiustada. Masinat on lihtne kasutada, see on rentides kasutusva..
See väike, aga tubli suhkruvatimasin on täiesti piisav sinu lapse..
11.81€
KM-ta: 9.84€
Püstolambi komplekt
Kiiresti paigaldatav püstolambi komplekt sobib ajaviiteks või lihtsalt sportlikuks meelelahutuseks. Kasutaja peab olema 18+ või kasutama vanema järelvalve all. Komplektis on 3 ambi, 9 noolt, 1 märklaud ja 10 märklehte. Ambi tõmbejõud 80lbs. Korralda ..
Kiiresti paigaldatav püstolambi komplekt sobib ajaviiteks või lih..
29.51€
KM-ta: 24.59€
Mini veekeskus basseiniga 2,5m
See 2,5 metrise läbimõõduga mini bassein on täiesti piisav, et mahtuda igasse perekodusse ja pakkuda sinu perele suurepärast suvenaudingut või palaval suvepäeval end vees lõõgastada. Bassein on kergesti paigaldatav. Piisab vaid selle täispuhumiseks j..
See 2,5 metrise läbimõõduga mini bassein on täiesti piisav, et ma..
11.81€ 9.64€
KM-ta: 8.03€
Discgolfi mängukomplekt
Lõbus kettagolfi mängukomplekt on kergesti paigaldatav ja sobib alates 1+ mängijale. Komplektkis on 1 korv ja 3 ketsast. Parim ajaviide. Transport + paigaldus: 2€/km arvestatuna Pärnust Komplektis: 1 discgolfi korv, 3 ketast (lähimaa-, k..
Lõbus kettagolfi mängukomplekt on kergesti paigaldatav ja sobib a..
11.81€ 9.64€
KM-ta: 8.03€
Välikino ekraan projektoriga
Kergesti paigaldatav suur täispuhutav välikino ekraan, kogusuurusega 5x3m. Lihtne paigaldada. Lihtne hooldada. Komplektis on KÕIK VAJALIK (350W õhupuhur, vaiad, nöörid, kandekott) olemas. Sobib ideaalselt koduaeda ja mujale välikino ekraani..
Kergesti paigaldatav suur täispuhutav välikino ekraan, kogusuurus..
49.18€ 41.08€
KM-ta: 34.23€
ALE24 @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper