Kas teadsid, et pak choid (Hiina lehtkapsas,
Brassica rapa chinensis) on Hiinas kasvatatud üle 5000 aasta? Sel on olnud märkimisväärne roll nii traditsionaalses Hiina köögis kui meditsiinis. Tänasel päeval on see oluliseks osaks mitmetes Aasia ja Ameerika toitudes. Pak choi unikaalne maitse sobib hästi vokiroogadesse, hautistesse ja suppidesse. Samuti sobib see hästi ka toorelt söömiseks.
- A-, C- ja K-vitamiini allikas
- Sisaldab kaltsiumi, magneesiumi, kaaliumi, mangaani ja rauda
- Rohkelt valmistamisviise – toorelt, marineeritult, hautatult jms
- Ei ole kasutatud pestitsiide ega herbitsiide
Pak choi on temperatuuritundlik taim, mis kasvab paremini kuni 24 °C juures. Taime saab tarvitama hakata umbes üks kuu peale kasvama panemist – alusta suuremate lehtede noppimisest ning tarbi toiduks kuni taim on umbes 40 päeva vanune. Samuti võid ühe kuu möödudes kogu taime ära korjata. Pea vaid meeles, et taim ei jääks üle kahe kuu seisma.
- Idanemisaeg: 1–2 nädalat
- Täiskasvanu: 4–5 nädalaga
NB! Tootefoto on illustratiivne.
Pakendis on kolm Smart Soil mulla kogumit koos taimeseemnetega, mida saab kasutada uue generatsiooni Click&Grow Smart Garden nutiaiaga. Kui soovid seda refilli kasutada vanema generatsiooni Smart Herb Garden nutika ürdiaiaga, siis peavad Sul olema selle plastikust kapslid alles hoitud.